Om oss

I vår butik hittar du ett brett sortiment av brädspel, figurspel kortspel, rollspel och speltillbehör.

Vi utökar vårt sortiment hela tiden, och tar gärna emot önskemål om spännande titlar.
Butiken har tillgång till en stor spellokal där man är välkommen att spela både brädspel och figurspel. 

Varmt Välkommen!

Så fort rådande situation gällande covid -19 är över så kommer vi att anordna spelevent i lokalen som ligger vägg i vägg med vår butik.

Butiken ligger i den vackra stugbyn Yxenhaga vid Häråns dalgång. Här finns det möjlighet till att hyra stuga, paddla kanot och att spela massor av spel i olika former.

Mattias

Är i butiken på lördagar, och är själv storspelare sedan 35 år tillbaka. Spelar mycket figurspel, rollspel och brädspel. Har återigen ramlat in i Warhammer träsket.
Mattias favoritspel är: Great western trail av Alexander Pfister och Warhammer 40,000.

Maria

Har fått ett större spelintresse genom åren. Sköter beställningar, Webbshoppen och finns i butiken på onsdagar. Gillar att greja i butiken.
Marias favoritspel är: Dominion av Donald X. Vaccarino och Ticket to ride av Alan R Moon.

Spel för alla!

Hos oss hittar ni spel för alla åldrar och smaker! Vi försöker att ha ett brett utbud från allt till enklare familjespel, partyspel till avancerade strategispel.
Fråga oss gärna om tips! 

Figur och rollspel!

Vi kommer efter hand att utöka vårt sortiment när det gäller rollspel. Just nu har vi Dungeons & Dragons, Kult, Trudvang och Call of Cthulhu.

Games Workshop

Vi har ett brett sortiment av Games workshop spel. Förutom 40,000 och Age of Sigmar har vi Necromunda, Blood bowl, Underworld, Adeptus Titanicus, Kill team, Warcry.

Vi har även spelmattor från Gale force nine som passar bra till alla former av Warhammerspel, vi har också ett stort utbud av färg och tillbehör.